Boek een tocht met de Beppe

Varen, eten en drinken

U kunt de Beppe huren voor een paar uurtjes, een halve of een hele dag. De exacte invulling is geheel aan u. Niets moet! U kunt lekker een middagje ontspannen varen en een drankje bestellen aan de bar. Of u combineert uw vaartocht met een activiteit, zoals een kanotocht door het centrum van Groningen, een wandeling door het Groninger landschap of een fietstocht over de oude dijken. Ook bieden we de mogelijkheden tot het volgen van een training, teambuilding of een creatieve workshop.

We maken dagtochten naar verschillende plekken in de provincie Groningen en op verzoek daarbuiten. De Beppe neemt u mee over het Damsterdiep, het Reitdiep, het Zuidlaardermeer, de Kromme Raken, het Schildmeer, het Slochterdiep en vele andere kanalen, diepen en maren. Het schip is speciaal gemaakt voor deze wateren, zodat we u naar plekjes kunnen brengen waar anderen niet kunnen komen, een prachtige manier om van het unieke Groninger landschap te genieten.

Het schip heeft een ruim aantal zitplaatsen, een toilet aan boord en een gezellige bar. De eerste twee uur kost de Beppe €225,00, elk volgend uur €75,00.

Daarnaast kunt u kiezen voor borrel- of koffiearrangement, lunch of een maaltijd aan boord.

Arrangementen:

Koffietafel of borrel-arrangement: vanaf €7,50 pp

Lunch: vanaf €12,50 pp

Maaltijd: vanaf €17,50 pp

Uitgebreider kan altijd, bel en vraag naar de mogelijkheden.

Bar

Je moet natuurlijk niets! Je kunt ook gewoon een middagje ontspannen varen en een drankje bestellen aan de bar.

Koffie, thee: €1,50
Bier: €2,25

Fris: € 2,00

Wijn: € 2,50
Beppe Baukje-ranja: €1,00
Thee en koffie per volle kan (10 koppen): €10,00

Beerenburg of jenever: € 2,50